Адрес

ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ № 53

Телефон

0610/5 27 50

Поща

info-300618@edu.mon.bg

Първо място в конкурс за лого и слоган на Исторически музей – Павликени

мар. 1, 2024

Ученици от СУ „Бачо Киро“, обучаващи се в специалност „Компютърна графика“, се представиха отлично в организирания от Исторически музей – Павликени затворен конкурс за изработване на идеен проект за отличителен и характерен графичен знак (лого) и слоган, част от дейностите по проект „СЪЗДАВАНЕ НА НОВА ЕКСПОЗИЦИОННА ВИЗИЯ И ИДЕНТИЧНОСТ НА ИСТОРИЧЕСКИ МУЗЕЙ – ПАВЛИКЕНИ”, финансиран от Министерството на културата.
След разглеждане на представените предложения на кандидатите в категория ученици, компетентната комисия присъди първо място на Станислав Георгиев и Кристиян Богданов, ученици от 11.а клас. Мария Костова, ученичка от същия клас, зае трето място. Останалите участници – Теодора Георгиева и Мирослава Маринова от 11.а клас, получиха грамоти за достойно си представяне.
Днес, 27.02.2024 г., в сградата на СУ „Бачо Киро“, отличените учениците бяха наградени от г-жа Елена Чанакчиварова – Христова, директор на ИМ – Павликени. Победителите получиха графични таблети, с които да осъществяват свои бъдещи проекти.