Адрес

ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ № 53

Телефон

0610/5 27 50

Поща

info-300618@edu.mon.bg

Нови успехи за най-малките ученици на СУ „Бачо Киро“

май 23, 2024

Във финала на Националното състезание на Съюза на българските начални учители участваха 25 ученици от 1. до 4. клас. Всеки от тях трябваше да получи най-малко в два кръга от състезанието максималния брой точки – 50, за да се класира за него.
Специални поздравления за Богдан Бумбалов и Георги Димитров от 1.в клас с учители Николай Цветков и Ели Дойнова, за Георги Алтънов, Лъчезар Маринов, Милена Христова и Николай Христов от 4.а клас с учители Милена Маринова и Ваня Димитрова, за Виктор Кръстев от 4.б клас с учител Надя Петрова и Габриела Григорова, за Борис Димитров, Виктор Тодоров и Мартин Станев от 4.в клас с учители Женя Харизанова и Габриела Григорова, които извоюваха златни медали в своята възрастова група!
Поздравления и за всички останали участници и техните учители! Те също се представиха на много високо ниво и заслужиха сребърни медали. Браво на:
  • Антоан Богданов, Виолета Петкова, Ирина Александрова, Калоян Георгиев, Кристияна Василева и Цветелина Военкина от 1.а клас с учители Иваничка Димитрова и Марийка Терзиева;
  • Ралица Василева от 2. в клас с учители Наталия Алтънова и Росица Атанасова;
  • Венина Врайкова, Ивайло Кръстев и Мина Бьоргер от 3. а клас с учители Лена Митева и Мария Борисова;
  • Адриян Хинков, Васил Димитров, Виктория Иванова, Тонислав Иванов и Яна Минчева от 4. в клас с учители Женя Харизанова и Габриела Григорова.
Учениците показаха отлична подготовка по математика, български език и литература, родинознание, човекът и природата, човекът и обществото и гражданско образование.
Пожелаваме им много успехи и в следващото издание на състезанието!