Търсене

Новини

В Средно училище „Бачо Киро” град Павликени, стартираха поредица от родителски срещи, които се провеждат в рамките на Национална програма на Министерство на образованието „Заедно за всяко дете”,  Модул „Участвай и променяй – родителят, активен партньор в училищния живот”. В програмата са включени 13 паралелки от трети до шести клас, в които са планирани общо 26 срещи на различни теми. Първата от тях в трети клас е на тема: „Превенция на негативните прояви?“, с лектор г-н Г. Филипов, директор на Центъра за личностно развитие и секретар на МКБППМН при Община Павликени.

График на тематичните родителски срещи

УСПЕХИ В ТАЙЛАНДСКИЯ БОКС ЗА УЧЕНИЦИ ОТ СУ "Бачо Киро" гр. Павликени   

От 2 до 4 септември 2022г. в град Варна се проведоха Държавно първенство по кикбокс в стил лоу кик, както и Държавно първенство по муай тай.
Организатор на събитията беше Българска конфедерация по кикбокс и муай тай.

Школата с треньори Владимир Божанов и  Митко Божанов беше представена от 6 състезатели, които се впуснаха в двубои по муай тай (тайландски бокс) Всички те са ученици от СУ "Бачо Киро" гр. Павликени. В този спорт има много голяма свобода по отношение на зоните на тялото, които може да се атакуват, както и техниките, с които може да се напада опонента. Позволени са атаки с предна и задна част на юмруците, лакти, колена и крака, а също и клинч, захвати и техники за изваждане от равновесие и поваляне на противника на земята.

Шампиони по муай тай са:  Калоян Кирилов и Зарина Иванова. 


Сребърен медал спечели  Мариян Кроснаков. 


Бронзови отличия спечелиха:  Калоян Петков; Звезделин Димитров; Станислав Данаилов.

 

Виктор Пенчев,  Кристина Данаилов и Светослав Колев нямаха съперници в категориите си и поради това не получиха възможност да участват в състезанието, но допринесоха  много при подготовката на останалите състезатели. 

За постигнатите успехи отбора получи два броя състезателни каски, които бяха осигурени от г-н Виктор Меламед генерален почетен консул на Кралство Тайланд в България.

Боевете може да бъдат гледани на https://www.youtube.com/watch?v=OLHXnizmRDI  (ДП Муай тай 03,09,2022 БККМТ)

Навигация

Нашите спонсори

kasabov 

rotary

  stipendia cc

Партньори на

Нагоре
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com