Търсене

Новини

Средно училище "Бачо Киро", гр. Павликени ще участва в дейност 8 на проект "Подкрепа за успех": „Междуучилищни дейности“.

 

ПРОГРАМА ЗА МЕЖДУУЧИЛИЩНА ДЕЙНОСТ ПО ПРОЕКТ BG05M2OP001-2.011-0001 „ПОДКРЕПА ЗА УСПЕХ“ С УЧАСТИЕ НА УЧЕНИЦИ ОТ ОБЛАСТ ВЕЛИКО ТЪРНОВО

 

Програма за междуучилищна дейност по проект BG05M2OP001-2.011-0001 „Подкрепа за успех

Списък с одобрените ученици по НП “Отново заедно”

В училищния кръг на Деветото национално състезание по английски език Longman Competition, който се проведе на 02.03.2022г. участваха 24 ученици. В категория PTE Young Learners: ниво Firstwords – 6 ученици, ниво Springboard – 1 ученик, ниво Quickmarch – 4, ниво Breakthrough – 4 ученици;; в категория PTE General: ниво Level 1 – 4 ученици, ниво Level 2 – 3 ученици, и ниво Level 4 – 2 ученици.

 За националния кръг се класираха Преслава Петкова на ниво Firstwords със 78 точки; Денислав Стоянов на ниво Quickmarch със 76 точки; Корнелия Томасжевич на ниво Breakthrough със 78 точки; Моника Букова на ниво Level 1 със 73,25 точки.

Националният кръг на състезанието се проведе на 14.05.2022 г. За съжаление нямаме класирани ученици на призови места. Преслава Петкова е с 86 точки, Денислав Стоянов е със 77 точки.

Във връзка с кандидатстването по НП „Заедно в изкуствата и спорта“ и с решение на Педагогическия съвет, СУ „Бачо Киро“ обявява, че през учебната 2022/2023 г. ще  сформира  групи и отбори за реализиране на занимания в сферата на музикалното и танцовото  изкуство и в сферата на колективните спортове, както следва:

Модул 1. „ИЗКУСТВА” :

  1. Ученически фанфарен оркестър – II възрастова група – V VII клас
  2. Ученически фанфарен оркестър – III възрастова група –VIII – Х клас
  3. Състав за народни танци – I възрастова група – I IV клас


Модул 2. „СПОРТ” :

  1. Отбор по волейбол – II възрастова група – V VII клас – момчета
  2. Отбор по футбол – I възрастова група – IIV клас – момчета
  3. Отбор по баскетбол – I възрастова група – I IV клас – момичета

Ръководителите на групи в съответното направление могат да бъдат от училището, както и външни специалисти в дадената област.

 

 

 

 

 

Навигация

Нашите спонсори

kasabov 

rotary

  stipendia cc

Партньори на

Нагоре
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com