Търсене

 

fathersweek11Да бъдеш баща означава да нямаш търпение да видиш малкото човече, което си създал, да се грижиш за него, да не пропускаш възможност да си играеш и да покараш колело с него, да учите заедно колко прави 2+2, да го възпитаваш с любов, търпение и цялата си душа и сърце.

Тази година за пореден път учениците от начален етап се включиха в националната кампания „Седмица на бащата“, която е под надслов „Истинският мъж не обича да говори празни приказки“. В часа на класа гостуваха татковци, които разказваха на учениците в отделните класове за професиите си, за любимите си занимания, прочетоха интересни приказки от тяхното детство.

В един от следобедите се насладихме на футболна среща между малките ученици и техните бащи.

В часовете по Технологии и предприемачество през седмицата гостуваха татковци и дядовци, които не само разказаха, а и показаха майсторските си умения. Някои от гостите ни почерпиха с продукти от собственото си производство. Учениците от IIа клас със съдействието на родители засадиха храсти и дървета в училищния двор. Поднасяме огромна благодарност към тези хора, които подариха растенията и помогнаха с труда си да озеленим покрай новата алея в училище.

 Още снимкиphoca thumb l krita - в галерията.

 

Навигация

Нашите спонсори

kasabov 

rotary

  stipendia cc

v srebrov

 

Партньори на

Нагоре
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com