Търсене

 

През летните месеци в СУ „Бачо Киро“ функционират няколко ученически клуба. За учениците от втори до четвърти клас включително, на стадион „Ганчо Панов“ в Павликени, клуб „Футболни надежди“ провежда тренировки всеки вторник и четвъртък от 9:30 часа.  Има и тренировки по футбол и за по-големите - пети до седми клас, отново на градския стадион, но понеделник и сряда, като часа на провеждане е същият. Ръководител и на двата клуба е г-н Карол Каролов.

За любителите на фитнеса и бодибилдинга, клуб „Фитнес“ провежда занятия на новите уреди на училището в големия физкултурен салон на СУ „Бачо Киро“, всеки ден от 10:00 часа, под ръководството на г-н Георги Тодоров.

Тези, които предпочитат да използват лятната ваканция, за да развият компютърните си умения, могат да се възползват от възможностите, които предоставя клуб „В света на дигиталното“, който провежда своите занятия всеки ден от 14:00 часа в кабинет № 23, под ръководството на г-жа Румяна Боянова.

Клубовете по интереси са създадени по проект BG05M9OP001-2.18-0014-2014BG05M2OP001-C01 „Социално-икономическа и образователна интеграция на уязвими групи в община Павликени“ и се реализират с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Наука, образование и интелигентен растеж“.

Навигация

Нашите спонсори

kasabov 

rotary

  stipendia cc

v srebrov

 

Партньори на

Нагоре
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com