Търсене

СРЕДНО УЧИЛИЩЕ „БАЧО КИРО”

гр. Павликени, ул. „Кирил и Методий” №53, тел./факс: 0610/5-27-50

supavlikeni.com, e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.


 

ОБЯВА

  Във връзка с разработване и кандидатстване с проектно предложение по процедура BG05M2OP001-3.023 - МИГ Павликени – Полски Тръмбеш 06 „Осигуряване на достъп до качествено образование в малките населени места и в трудно достъпните райони“ СУ "Бачо Киро" гр. Павликени, обявява процедура за избор на партньори.

Изисквания към партньорите:

  1. Допустимите партньори следва да имат седалище и адрес на управление на територията на действие на МИГ Павликени – Полски Тръмбеш и да реализират проектите си към стратегиите по подхода ВОМР на същата територия.
  2. Допустими партньори по ОП НОИР и одобрената стратегия за ВОМР по настоящата процедура са:
  • Общини;
  • Детски градини;
  • Училища;
  • Юридически лица с нестопанска цел (ЮЛНЦ) регистрирани в обществена полза, съгласно Закона за юридическите лица с нестопанска цел. Юридически лица с нестопанска цел (ЮЛНЦ) в обществена полза, съгласно Закона за юридическите лица с нестопанска цел (ЗЮЛНЦ), регистрирани и действащи на територията на МИГ Павликени – Полски Тръмбеш най-малко 12 месеца преди крайния срок за подаване от МИГ на стратегия за ВОМР с многофондово финансиране ( 31.08.2017 г. ).

 

Заявление за партньорство в свободен текст изпращайте до 15:00 ч. на 04.09.2020 г.  на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  

 

За повече информация и въпроси:

Лице за контакти: П. Неделчева – директор

Тел.: 0610/52750

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Навигация

Нашите спонсори

kasabov 

rotary

  stipendia cc

v srebrov

 

Партньори на

Нагоре
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com