Търсене

Тази година в националния конкурс „КОСМОНАВТИКА 2021“ се включиха държавни и частни детски градини, училища, читалища и школи, центрове за личностно развитие, центрове за деца със СОП и висши учебни заведения. Част от тази пъстра палитра е и СУ „Бачо Киро“.

Нашето училище взе участие с рисунки на ученици от 1. а и 6. б клас и макети и информационни табла на ученици от 5. а клас.

„Изказвам благодарност на всички  учители, родители и деца за това, че се потопихте в космонавтиката и ме дарихте със своята любов и усмивки. Тъй като за мен всички участници са уникални като звездите на небето, всеки от Вас получава грамота със звезда на космическите надежди."

                  Ваш Асен Матеев, създател на ПИЦА (Планетарен информационен център за астронавтика) и организатор на конкурса „КОСМОНАВТИКА 2021“

Сред наградените проекти от партньорите на ПИЦА е този на Виктор Георгиев от 5. а клас в категорията „Информационно табло“. Наградата „Най-добър проект в категорията „Информационно табло“ се връчва от фирма „Юнион Интерактив ООД“, която е специализирана в областта на образователните технологии, софтуер и обучения на преподаватели.

Честито на Виктор Георгиев и поздравления за страхотните проекти на всички наши участници! Пожелаваме им в следващото издание на конкурса да участват и спечелят във всички категории!

Свои фаворити имат да изберат още трима от партньорите на Планетарния информационен център по астронавтика - Британски съвет в България, Химикотехнологичен и металургичен университет – София и Фондация „Еврика“. Надяваме ме се сред наградените пак да има представител на СУ „Бачо Киро“.

 

           

Навигация

Нашите спонсори

kasabov 

rotary

  stipendia cc

Партньори на

Нагоре
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com