Търсене

Средно училище „Бачо Киро“ гр. Павликени е с финалист

на Националното състезание по правопис  на

английски език Spelling Bee!

Димитър Николаев Георгиев от VII a  клас се класира на първо място на регионалния кръг на Националното състезание по правопис на английски език Spelling Bee, което се проведе на 26.03.2022 г. в ППМГ гр. Ловеч. В оспорваната надпревара на училищните шампиони участваха ученици от училища в Плевен, Ловеч, Троян, В. Търново, Свищов, Никопол, Тетевен и др. Димитър демонстрира солидни знания, спокойствие и умения за държане пред публика и победи, спелувайки правилно думата succulent! Така той спечели право за участие в националния финал, който ще се проведе на 16.04.2022 г. в гр. София, като и участие в езиков лагер през месец юли. Поздравления за страхотния успех на Митко и неговия преподавател по английски език г-жа Красимира Генкова!

В състезанието за класираните на второ място в училищните кръгове взе участие и Корнелия Томасзевич от VII б клас, подготвяна от г-жа Наташа Нонова. Корнелия се представи достойно, показа знания по английски език и зае шеста позиция.

Победителите бяха наградени със златен и със сребърен медал. Всички участници получиха грамоти, постери и тениски с логото на състезанието.

Да пожелаем на Димитър Георгиев да се представи блестящо на националния финал!

Приключението Spelling Bee продължава!

 

Навигация

Нашите спонсори

kasabov 

rotary

  stipendia cc

Партньори на

Нагоре
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com