Търсене

 

Уважаеми родители и ученици, след успешното лято на 2021 и тази година нашето училище ще се включи в НП "Отново заедно" и организира летен лагер, за ученици, които са положили старание в обучението и в училищния живот.

????Кога: 11.07 - 16.07

???? Къде: В подножието на Пирин планина - гр. Банско, със своите приказни и вълшебни места. Места, за зелени училища и летни лагери, семейни почивки, ски ваканции, бягство от натовареното ежедневие, спортна почивка или тренировъчен лагер по всяко време на годината.

???? В периода от 02.06 - 06. 06, всеки родител, който има желание детето му да се включи, може да подава заявление при административния секретар на СУ "Бачо Киро" - със заявлението вървят и критерии, по които след края на периода ще се извърши подбор на ученици.

???? Летният лагер е за всички ученици от I до XI клас.

???? Не забравяйте: по време на летния лагер - ще работим в екип, ще се опознаем и сближим; - ще говорим, ще си помагаме и ще вземаме решения заедно; - ще ни е весело; - ще планираме маршрути, да не се губим, да стигаме там за където сме тръгнали; - ще прекосим планината заедно; - ще посетим манастири, хижи старинни градове:

???? Информация за заявлението и критериите към него ще намерите в сайта на СУ "Бачо Киро".

 

Навигация

Нашите спонсори

kasabov 

rotary

  stipendia cc

Партньори на

Нагоре
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com