Търсене

„Стратегии за приобщаване“ /Inclusive strategies

Представяне на участие на учителите в международна мобилност в град Сейн Елия а Пианиси, Италия

Петима учители от СУ "Бачо Киро" - М. Маринова-Димитрова, Г. Ранкова, Н. Неделчев, Р. Боянова и К. Каролов участват в заключителната среща по проект "Стратегии за приобщаване", който се реализира по програма Еразъм +. Тя се провежда тази седмица в училището-партньор по проекта от гр. Сент Елия де Пианиси в Италия. До края на срещата предстои да бъдат обсъдени и анализирани методите и подходите за приобщаване на ученици от уязвими групи, както и крайните продукти по проекта.

 

През първата седмица на месец април в Истанбул /Есенлер/, Турция, група от СУ „Бачо Киро" участва в краткосрочен обмен на учители в рамките на проект по програма „Еразъм +" „Стратегии за приобщаване" договор № 2019-1-IT02-KA229-062257-3. Групата беше в състав: г-жа Милена Маринова, г-жа Юра Лужецка, г-жа Г. Ранкова, г-н Н. Неделчев и г-жа Св. Върлева.

Нашите представители взеха активно участие във всички дейности по проекта, също така се запознаха с турската образователна система и се докоснаха до едно космополитно и приобщаващо кътче от света . Продължаваме да развиваме активна международна дейност по европейски образователни проекти защото вярваме, че това дава нови възможности, знания и учения на нашите учители и ученици!

Презентация за мобилността

  

 

 

 

Покана

 

Уважаеми колеги, имаме покана и организираме посещение на до 5 педагогически специалисти в училището Istituto Omnicomprensivo del Fortore Riccia-Sant'Elia в Италия, с което сме партньори по проект „Стратегии за приобщаване" договор № 2019-1-IT02-KA229-062257-3 по програма Еразъм +.

Моля, всички желаещи колеги да представят комплект документи – заявление, мотивационно писмо и автобиография /има ги на сайта на училището/, съгласно приетите от Педагогически съвет Правила за участие в мобилностите по програма Еразъм +, с входящ номер при административния секретар до 15.04.2022 г. /петък/.

Очакванията са кандидатите да показват: трайни интереси в областта на приобщаващото образование, висока мотивация за участие в мобилността, опит в използването на платформата eTwinning и ИКТ в процеса на обучение, добра комуникация, работа в екип и умения за решаване на проблеми, както и работно ниво на владеене на английски език. Желаещите учители трябва също да покажат мотивация и готовност за участие в подготовката, мобилностите и дейностите по разпространение на резултатите по проекта.

Изисква се, да се спазват ограниченията на Република Италия по отношение на Ковид – 19.  

Мобилността ще се проведе от 01 май до 06 май 2022 г. и ще се пътува със самолет.

Заявление

Мотивационно писмо

Автобиография

 

 

Навигация

Нашите спонсори

kasabov 

rotary

  stipendia cc

Партньори на

Нагоре
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com