Търсене

Училищно настоятелство

На 22 април в София се проведе фестивалът "Живо наследство", който е официален край на дейностите по проекта на УН "Заедно за децата" на тема: "Фолклорът мост между поколенията", финансиран от фондация "Работилница за граждански инициативи". Над 450 души от цялата страна дойдоха в Борисовата градина, за да покажат това, което си спомнят от занаятите на своя край. Учениците от СОУ "Бачо Киро" - активни участници в проекта, представиха научените танци от нашия край, с които "взривиха" публиката на фестивала и допринесоха и за високият градус на настроение сред гостите. Самото училищно настоятелство получи признание от трибуната на фестивала като ревностен пазител на живото наследство в павликенския край.

 

Училищното настоятелство „Заедно за децата” при СОУ „Бачо Киро” с финансовата подкрепа на Фондация Работилница за граждански инициативи и Програма „Живо наследство” 2011, реализира проект на тема Проект „Фолклорът – мост между поколенията”.

Обща цел на проекта
Общата цел на проекта е да бъдат развити творческите способности на учениците от СОУ "Бачо Киро", гр. Павликени, да бъде осмислено свободното им време и чрез повишаване интереса им към българските народни танци, да бъдат приобщени към училищния живот.

Документа е изтрит!

Навигация

Нашите спонсори

kasabov 

rotary

  stipendia cc

Партньори на

Нагоре
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com